КОНРАС

КОНРАС је културни подухват који се протеклих готово четврт века остварује кроз програме Издавачке куће Конрас, ВМР Конрас и Фондације Конрас. Кроз издавачку делатност, периодику, организовање Конрасфеста, креативних радионица и доброчиних акција Конрас настоји да у националној култури учествује као следбеник традиције и истраживач нових простора и форми стваралаштва. Својим радом настојимо да образујемо и надахњујемо генерације својих читалаца, посетилаца, гледалаца и учесника разноврсних садржаја које стварамо заједно са ауторима.

Издаваштво

Конрасов издавачки програм обухвата студије из уметности, психологије, политикологије, те драму, поезију и прозу. Од младих аутора, којима смо имали част да објавимо прву књигу, до светских великана у средишту нашег издавачког рада јесу аутори и њихова дела.

Фондација

Фондација КОНРАС посвећена је доброчиним и образовним подухватима који, по нашем мишљењу, доприносе обликовању естетских мерила публике, пре свега нових генерација.

Радионица

Радионицом КОНРАС је услужни део нашег система који коринсицима нуди услуге обликовања штампаног и електронског издаваштва, индустријског дизајна, рекламе и продаје.

Scroll to Top